Cílem vinařství je produkce vysoce kvalitních přívlastkových vín z hroznů, vypěstovaných na historicky vyhlášených vinicích s výbornou polohou, která jim dává možnost propůjčit jejich jedinečnost a neopakovatelnost.

TECHNOLOGIE

Při postupech výroby vína jsou respektovány současné trendy i historické zkušenosti našich předků a spolu s moderní vinařskou technologií a šetrným zpracováním hroznů je vytvářen předpoklad pro jejich přetvoření v jedinečné víno, které svým projevem dokonale vyjadřuje místo odkud pochází, a charakter odrůdy, ze které je vyrobeno.
I když základem pro dokonalé víno je dokonalý hrozen a jakékoliv snahy o jeho další zlepšování jsou jen otázkou kvality výchozí suroviny, tak vybrané partie vín jsou dále školeny a zušlechťovány zráním ve francouzských dubových sudech typu Barrique. V případě, že k tomu tyto vybraná vína mají potenciál, získají dokonalejší strukturu, plnost a komplexnost, jak aromatického, tak i chuťového charakteru.

SKLEPNÍ HOSPODÁŘSTVÍ

Sklepní hospodářství je v současné době situováno do historické budovy bývalé zámecké sýpky v Miloticích, která pochází z počátku 18. století, kdy vrcholila barokní přestavba zdejšího zámku. Zde se nachází nejmodernější technologické vybavení pro zpracování hroznů a rmutu, následně pak samotného vína. Láhve jsou uloženy ve dvou skladech, z nichž ten sklepní je přizpůsoben k dlouholetému zrání vína na láhvi.
Unikátní prostory samotných sklepů postupně rekonstruujeme a připravujeme prostory k posezení a degustacím vín.

Vinařství bylo založeno v září roku 2012 a jeho zakladatelé jsou vášnivý milovník vín Zdeněk Bábíček a vinohradník a vinař Petr Vacenovský. I za krátkou dobu existence vinařství, jsou vína vysoce oceňovány na domácích i mezinárodních konkurzech vín. K nejúspěšnějším patří vína z odrůdy Ryzlink rýnský.